
2017 yılından bu yana
misafirlerine güleryüzlü ve ilgili bir hizmet sunarak, lezzetli ve hesaplı yemek deneyimi yaşatan bir restoran zinciridir. “Amerikan Diner” konseptiyle tasarladığı mekanlarında misafirlerini ağırlayan Kajun, her geçen gün büyümeye devam ediyor.
1986 yılından beri restoran ve hizmet sektöründe faaliyet gösteren ekibimiz, 2018 yılında Kajun Gıda A.Ş.’yi kurarak, Ankara Kızılay’da 650 m2 alanda ve 30 personelle ilk franchise şubesini açtı. 2020’de Kennedy Caddesi’nde ikinci şubesini açan Kajun, kısa sürede hızla yayılmaya başladı ve 12 ay içinde 6 şubeye ulaştı. 2022 sonu itibariyle Ankara, İstanbul, Kırşehir, Kırıkkale ve ilk yurtdışı şubesi Filipinler olmak üzere toplam 16 şube ile büyümeye devam etti. Bugün ise 11 ilde 27 şubesi ve Filipinler’de 1 şubesi ile faaliyetlerini sürdürmektedir.
Kajun, mutfağında tazelik ve doğallığı ön planda tutarak; etlerini ve ekmeklerini günlük olarak pişirir, baharat ve soslarını kendisi hazırlar. Menüsünde yer alan sebzeleri her gün taze olarak temin eder ve misafirlerine sunar.
Ayrıca, yalnızca misafirlerimize değil, doğaya ve hayvan dostlarımıza da duyarlı bir marka olarak artan yemekleri barınaklara ve ihtiyacı olan sokak hayvanlarına ulaştırıyoruz.


